18 januari 2022

iPhone reparatie

Het maken van een telefoon is geen kinderspel. Het maken van een telefoon wordt met het jaar moeilijker. De bedrijven die de telefoons maken willen het steeds een stukje lastiger maken om een telefoon te laten maken door een derde partij. Ook worden de telefoons steeds geavanceerder waardoor er steeds meer bezuinigt wordt op kwaliteit van de telefoon. Gelukkig kun je jouw iPhone reparatie nog steeds laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. 

iPhone reparatie

Inruilen van jouw telefoon ook een optie

Als jouw telefoon nog wel heel is maar je toe bent aan vervanging kun je ook bij dit bedrijf terecht. Het inruilen van een telefoon is heel eenvoudig. Jij neem jouw oude telefoon mee en je komt een nieuwe telefoon kopen. Bij het inleveren van deze telefoon wordt er een bod gedaan op jouw telefoon. Voordat je jouw nieuwe telefoon afrekent weet je precies wat je terugkrijgt voor jouw oude telefoon. 

Refurbished iPhones

Nadat er een persoon zijn telefoon heeft ingeruild voor een nieuwe gaan de experts van dit bedrijf aan de slag om deze weer helemaal als nieuw te krijgen. Dit doen ze door de onderdelen die gesleten zijn te vervangen voor compleet nieuwe onderdelen. Zo heb je eigenlijk weer een gloednieuwe telefoon. Het voordeel aan het kopen van refurbished telefoons is dat het een stuk beter is voor het milieu. Er hoeft namelijk niet weer een hele nieuwe telefoon gemaakt te worden als dit niet nodig is. Dit bespaard grondstoffen wat beter is voor het milieu. Ook is het voordeliger voor de portemonnee. Omdat er alleen onderdelen vervangen hoeven te worden kunnen ze deze telefoons veel voordeliger aanbieden dan een nieuwe telefoon.

Welke modellen kan dit bedrijf allemaal repareren?

Bij dit bedrijf hoef je niet bang te zijn dat jouw iPhone reparatie niet gerepareerd kan worden. Alle merken die in Nederland veel gebruikt worden kunnen gemaakt door dit bedrijf. Deze merken zijn Huawei, Google Pixel, OnePlus, HTC, Xiaomi, Oppo, LG, Sony, Nokia en Motorola. Verder repareren ze natuurlijk ook Apple en Samsung apparaten. Eigenlijk alle merken die je kunt opnoemen worden gemaakt door dit bedrijf.

Laptops en Tablets

Veel bedrijven kiezen ervoor om alleen iPhone reparatie te doen. Maar dit zijn niet de enige apparaten die kapot kunnen gaan. Laptops en tablets moeten het ook vaak ontzien. Gelukkig kan dit bedrijf ook heel wat merken laptops en tablets repareren met originele onderdelen. iMacs kunnen ze repareren voor je. Ze kunnen van iedere iMac het scherm, het toetsenbord, de accu en eventuele waterschade. Eigenlijk kunnen ze dus alle meest voorkomende problemen voor jou oplossen. Als het gaat om de tablets kunnen ze tablets maken van Samsung, Apple en Microsoft. Bij deze devices moet je net zoals bij de iPhone reparatie denken aan alle onderdelen vervangen kunnen worden. 

Afspraak maken 

Het maken van een afspraak voor jouw reparatie of het inruilen van jouw device is heel eenvoudig. Dit kan gewoon via de site. Je geeft aan welke telefoon je hebt en welke reparatie je wilt doen. Zo kunnen ze alvast alle benodigdheden klaarleggen.